Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

Škola medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” u Varaždinu

Škola medijske kulture "dr. Ante Peterlić" u Varaždinu – vizual

Veliko 25. izdanje Škole medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” ove se godine održava na čak dvije lokacije. Varaždin će još jednom ugostititi voditelje i polaznike Škole od 17. do 25. kolovoza 2023., a nakon toga Škola seli na prvo pulsko gostovanje u periodu od 28. kolovoza do 1. rujna 2023.

Na sudjelovanje u ovogodišnjim programima Škole pozivamo profesore, odgajatelje, studente, kinoklubaše, članove udruga i samostalne autore koji žele učiti o filmu, usvojiti potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s najvećim filmskim profesionalcima.

Svi polaznici Škole u Varaždinu moći će birati između seminarskih programa odnosno prvog i drugog seminarskog stupnja ili pak upisati neku od 13 radionica (igrani, dokumentarni, eksperimentalni ili animirani film, kamera i snimanje, montaža, fotografija, radiofonija, scenarij, dramska pedagogija, digitalna obrada slike i  vizualni efekti, televizijska reportaža, glazbeni videospot).

U 14 dana Škole i pulskog gostovanja na dvije lokacije uključena su predavanja, metodičke i videoradionice, večernje projekcije filmova i jutarnje filmske analize. Ovaj raspored i dinamika čine Školu medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” idealnim okruženjem za dogradnje, usavršavanja, ali i prve susrete sa svijetom filma, fotografije, radija i medija.

Prijave su otvorene do 15. lipnja 2023.

Uvjete sudjelovanja u Školi medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” u Varaždinu i prijavnicu možete pronaći na poveznici: https://smk.hfs.hr/varazdin-2023

Uvjete sudjelovanja u Školi medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” u gostima u Puli i prijavnicu možete pronaći na poveznici: https://smk.hfs.hr/pula-2023

Više informacija pronađite na mrežnoj stranici Škole medijske kulture.

Prijavite se i obogatite ljetni period nezaboravnim filmsko-obrazovnim iskustvom!