Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

Izložba filmskih plakata filmova snimljenih u Karlovcu

U programu Zvjezdano ljeto 2024 Kinoklub Karlovac je organizirao izložbu filmskih plakata filmova snimljenih u Karlovcu i okolici, uz popratnu izložbu fotografija sa snimanja.  Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak 24.6. u 19:00 sati u Kinu Edison u Karlovcu.

Posjetitelji će na izložbi moći vidjeti plakate 14 filmova snimljenih u našem kraju od 1960. godine do danas. Iz privatnih arhiva lokalnih zaljubljenika u film i Hrvatske kinoteke Hrvatskog državnog arhiva prikupljene su odlične fotografije sa filmskih lokacija, koje će također biti izložene u Kinu Edison. Ovom prigodom organizatori se zahvaljuju svima koji su nesebično ustupili svoje fotografije i materijale te pomogli u realizaciji ove važne izložbe. 

Također, Kinoklub Karlovac poziva sve zainteresirane da ustupe svoje fotografije i filmske memorabilije za neke nove izložbe koje planiramo, kako bismo svi zajedno što bolje dokumentirali bogatu filmsku prošlost i tako pozvali neke nove autore i producente na snimanja novih filmova u naš kraj. 

Detaljnije o izložbi i drugim aktivnostima Kinokluba Karlovac na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Youtube) i mrežnoj stranici www.kinoklubkarlovac.hr

Program je realiziran uz potporu Grada Karlovca.