Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

Ljetne filmske radionice u Foto kino video klubu Zaprešić

Plakat – Ljetne radionice u FKVK Zaprešić

Osim ako niste u Kanzasu ovog ljeta, odmah nakon završetka školske godine FKVKZ organizira Ljetne filmske radionice. LjFR namijenjene su osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji mogu tijekom dva tjedna snimiti film: igrani, animirani, dokumentarni, eksperimentalni ili bilo koje druge vrste, ovisno o dogovoru i odluci samih polaznika.

Radionice su organizirane kako za članove kluba, tako i za one koji do sada nisu bili uključeni u filmsko stvaralaštvo. Dakle, nije potrebno nikakvo predznanje, tek dobra volja i možda kakva ideja za film. Ovo je idealna prilika za sve koji tijekom školske godine nemaju vremena ili mogućnosti posvetiti se filmu, kao i one koji bi htjeli vidjeti kako nastaje film, počevši od scenarija do završne montaže.

Radionice započinju u ponedjeljak, 26. lipnja u 10 sati kada će se dogovoriti termini za rad, posebno osnovnoškolske grupe, a posebno srednjoškolske, i završavaju 8. srpnja.

Prijaviti se možete, ali i dobiti detaljnije informacije pozivom na broj 01 4001 565 ili e-mailom na fkvkz@fkvkz.hr ili osobnim dolaskom na adresu kluba Matije Gupca 4, Zaprešić, tijekom radnog dana između 9 i 15 sati.

Ove su radionice sufinancirane sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra te su besplatne za polaznike.

Veselimo se našem filmskom druženju!