Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

Lokalne i poznate priče u Sisku u Gradskoj galeriji Striegl!

Udruga Bacači sjenki s ponosom predstavlja projekt “Konstelacije zajednice” i nadolazeći događaj:

Lokalne i poznate priče

  • Datum i vrijeme: Četvrtak, 27. lipnja u 19:00 sati
  • Lokacija: GRADSKA GALERIJA STRIEGL

Pridružite nam se na posebno ugodnoj i prisnoj večeri gdje ćemo kroz razgovor s inspirativnim umjetnicima otkriti kako su svoje životne prepreke pretvorili u nevjerojatne uspjehe. Ova stvaralačka večer zamišljena je kao intimni razgovor s publikom, pružajući jedinstvenu priliku za sva pitanja te osobna i motivirajuća iskustva. Saznajte kako su naši gosti, unatoč svim izazovima, manama i greškama, uspjeli ostvariti svoje snove i kako su svoje slabosti pretvorili u snagu i/ili vrlinu. 
Zajedno s našim gošćama ćemo pogledati i kratki hrvatski film. Dođite, i budite dio večeri koja obećava nadahnuće, priziva hrabrost i potiče kreativnost.

Događaj vodi i moderira Boris Bakal, nagrađivani kazališni, TV, radijski i filmski glumac te redatelj.

Posebni gosti:

  • Damir Karakaš, istaknuti hrvatski književnik, poznat po svojim fascinantnim prozama koje osvajaju čitatelje svojom dubinom i emocijama. Njegova novela “Kino Lika” ne samo da je ekranizirana u uspješan film, već je i nagrađena brojnim priznanjima, čime je potvrdio svoj status jednog od najvažnijih suvremenih autora. Karakaš majstorski oživljava ruralne krajeve Hrvatske, donoseći bogate i emotivne priče koje istražuju ljudsku prirodu i životne borbe.
  • Bojan Navojec, renomirani hrvatski filmski i kazališni glumac, poznat po svojoj sposobnosti da u svaku ulogu unese dubinu i autentičnost. Svojim radom na televiziji i filmu, Navojec je postao omiljeno lice hrvatske publike, te su ga njegove uloge učinile jednim od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih glumaca u regiji. 

Za više informacija, kontaktirajte nas na: info@bacaci-sjenki.hr

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za susret s ljudima sa izvanrednim svojstvima te upoznavanje njihovih priča koje nadahnjuju. 

Sudjelovanje na događaju je u potpunosti besplatno. Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

U partnerstvu sa Srpskim narodnim vijećem (SNV) i suradnji s Gradskom galerijom Striegl

Podrška: Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina VRH