Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

Otvorene su prijave na radionicu zvuka na filmu u Kino klubu Split

Kino klub Split - radionica Zvuk na filmu

Otvorene su prijave na radionicu zvuka pod mentorstvom Tonča Bakotina, koja se održava u suradnji s organizacijom Sensoria

Radionica će trajati od 1. do 3. prosinca 2023. Održavat će se u prostorijama Kino kluba Split u Domu mladih (Ulica slobode 28). Raspored radionice zvuka dogovorit ćemo naknadno s odabranim polaznicima radionice.

U sklopu trodnevne radionice polaznici će imati priliku upoznati se s ulogom zvuka u pokretnoj slici, tonskom opremom, pripremom za snimanje, snimanjem i postprodukcijom zvuka. U završnom dijelu radionice polaznici će vježbati snimanje u interijeru kao i eksterijeru te učiti o postavkama opreme.

Na radionicu se možete prijaviti putem prijavnog obrasca do 28. studenog 2023.

U slučaju velikog broja zainteresiranih, selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma, a prednost će imati kandidati koji su prethodno pohađali radionice kamere, rasvjete i montaže.

Više informacija o radionici pročitajte u objavi.

Rad Kino kluba Split podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Grad Split, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Zaklada Kultura nova.

Kino klub Split - radionica Zvuk na filmu