Veličina fonta

Disleksija

Kontrast

ROCKDOC radionica – produkcija glazbenog dokumentarnog filma

VINTAGE INDUSTRIAL BAR I UDRUGA “TOČKA KULTURE” PREDSTAVLJAJU

„Rocument u VIB-u“ nastavlja četvrtu sezonu besplatnog dokumentarnog filmskog programa u formi scenarističko-redateljske radionice “ROCKDOC” pod stručnim vodstvom redatelja i scenarista Silvia Mirošničenka (Edo Maajka-Sevdah o rodama, Čuvar tegljača, Druga strana Rock’n’Rolla, Grandpa Guru i mnogi drugi dokumentarni filmovi).

Polaznici će tijekom radionice i predavanja saznati apsolutno sve o svim važnim dijelovima realizacije i produkcije glazbenog dokumentarnog filma.

Prvi dio edukacijskog programa će biti posvećen kreiranju ideje, koncepta i scenarija za glazbeni dokumentarni film dok će se u nastavku radionice polaznici educirati o snimanju, produkciji i postprodukciji dokumentarnog filma. Važan segment radionice će biti posvećen montaži glazbenog dokumentarnog filma.

Danas je suvremena tehnologija većini dostupna, pa samim tim i tehnologija potrebna za snimanje (digitalne kamere, fotoaparati, mobiteli s kamerama visoke rezolucije) koja omogućava jednostavno kreiranje i produkciju filmskog sadržaja.

U sklopu radionice će se omogućiti i korištenje profesionalne filmske opreme i tehnike ovisno o potrebama polaznika.

Radionica je u potpunosti besplatna.

Prijave putem maila: tockakulture@gmail.com

Prvi termin RockDoc radionice je zakazan u subotu 29. lipnja 2024. od 13 do 16 sati u prostoru zagrebačkog kluba Vintage Industrial.

Program sufinancira Hrvatski audiovizualni centar.